Prøv vores webshop-løsning

Hent en gratis demo af NP Ecommerce med økonomistyring. Kom i gang på få minutter.

professionel e commerce webshop løsning med mange muligheder

Integreret webshop-løsning med Magento

NP Ecommerce er en webshop baseret på Magento og integreret med Microsoft Dynamics NAV.

Fuldt integreret

Dynamics NAV og Magento er synkroniseret, så du kun skal indtaste data ét sted.

Kvalitet

Microsoft har kåret os som blandt de 5% bedste Dynamics NAV-partnere i verden.

Solid hosting

Det robuste setup sikrer, at din webshop-løsning altid er i luften. Vi har en oppetid på 99,9%.

Ekstra features

Vi har gjort de bedste Magento features kompatible med Dynamics NAV samt tilføjet en masse ekstra.

Webshop med et væld af funktioner

Dit webshop-system i NP Ecommerce er født med responsivt design, som sikrer, at dine kunder får en god oplevelse ud af deres online handel uafhængigt af, hvilken skærmstørrelse deres telefon, computer eller tablet har.

Derudover har vi udvidet Magentos standardshop med en lang række funktioner og tilføjer løbende nye funktioner til NP Ecommerce. Det sikrer, at din nye webshop eller B2B e-shop fra begyndelsen har et væld af funktioner, og at udvalget hele tiden bliver større.

Mere om funktioner »

Vores nye webshop-løsning er lysår bedre end den forrige. Når vi ændrer noget her ved skrivebordet går der 5-10 sekunder, så slår det igennem på webshoppen.

HENRIK F. JENSEN, IT-CHEF, ERIK SØRENSEN VIN

Hør mere om vores webshop-løsninger.

Altid opdateret lagerstatus

Altid opdateret lagerstatus

Har du både butik og webshop-løsning, ved du, hvor vigtigt det er, at lagerstatus altid er opdateret, så du ikke får solgt en vare på nettet, som du lige har solgt i butikken.

Vores webshop-løsninger og integration mellem webshop, ERP-system og kasse sikrer, at alle data i shoppen altid er opdateret. Det hele sker selvfølgelig automatisk og giver dig plads til at udvikle din forretning, frem for at vedligeholde data på din webshop.

Flere ressourcer til at vækste B2B-forretningen

Hvis du sælger til andre virksomheder, har din webshop sikkert behov for en række andre værktøjer end til en traditionel E-commerce-webshop – dette behov tilgodeser B2B-modulet.

Modulet giver dig bl.a. mulighed for at give rabatter og specialpriser til enkelte kunder eller kundegrupper. Du kan fx også give dine kunder mulighed for at se status på ordre og selv hente fakturaer og kreditnotaer.

Mere om B2B-webshop »

ecommerce webshop løsninger

Med NP Ecommerce B2B sparer vi mange ressourcer på servicering. Vores kunder finder selv de senest opdaterede priser i webshoppen, og i ”Min konto” opdaterer de virksomhedsdata og henter pdf’er af fakturaer.

KARSTEN STADSING, ADMINISTRERENDE DIREKTØR, STADSING A/S
online handel til e commerce

Styrk din online-tilstedeværelse og øg dit salg

Du kan udvide din NP Ecommerce-webshop løsning med en eller flere funktioner, der øger dit salg og online handel. Det kan være funktioner på din hjemmeside med webshop, der understøtter mersalg, opsalg og krydssalg eller funktioner, hvor du sikrer synlighed og styrer hvilket indhold, der bliver vist for dine kunder.

Du kan også udvide de fragtfunktioner, der er med i standardløsningen og tilføje funktioner, der optimerer webshoppen yderligere.

Mere om tilvalg »

Danmarks største Magento-hus

Hos os får du en professionel webshop, der er baseret på Magento – verdens mest benyttede webshop-platform. Magento er open source, hvilket betyder at koden den er bygget med er frit tilgængeligt for alle. Da Magento både er den bedste webshop løsning og er open source, eksisterer der et hav af udvidelser. Og det er uanset, om du har en B2B- eller B2C-webshop!

Mere om Magento »

Magento webshop

Hør mere om vores webshop-løsninger