Klar til e-commerce med en integreret webshop-løsning

Prøv selv webshop-løsningen eller se en video.

NP Ecommerce er baseret på Magento og integreret med Dynamics 365 Business Central.

Bærbar med Business Central, iPad og iPhone med webshop-løsning Magento
 •  

  Skab en platform for unified commerce

  Saml ERP, POS, WMS og eCommerce i én fælles IT-løsning, som optimerer både webshop og butikker.

 •  

  Ekstra features og marketing automation

  Udnyt de bedste Magento-features og få adgang til førende martech-platforme gennem vores partnerskaber.

 •  

  Solid hosting af din webshop

  Det robuste setup sikrer, at din e-commerce platform altid performer – også når der er ekstra travlt i udsalgsperioder.

Webshop-løsning klar til unified commerce

Selvom din webshop-løsning er en utrolig vigtig del af kunderejsen, er det i samspillet mellem webshop og butikker, du finder nøglen til fortsat succes. Med unified commerce samler du ecommerce og salget i de fysiske butikker. Derfor er unified commerce afgørende, da du i realtid får adgang til opdateret information om, hvilke varer, der er tilgængelige på tværs af lagre og butikker. Når varerne er aktiveret på tværs af lokationer, undgår du, at kunderne går forgæves, når de vælger click & collect.

Med unified commerce kan du aktivere loyalitetsprogrammer, der giver dine kunder adgang til fordele og point både online og i butikken. Kunderne kan få den samme, gode oplevelse, uanset om de foretrækker at handle online eller i fysiske butikker.

Et par har fået en optimal kundeservice ved hjælp af omnichannel lagerstyring

Se en video om tokeniserede betalingsoplysninger

Masser af standardfunktioner og tilvalgsmuligheder

Som udgangspunkt har Magentos ecommerce-løsning et stort antal standardfunktioner, som blandt andet sikrer, at kunderne kan finde din webshop og får en god oplevelse, når de handler online. Derudover har vi beriget standardshoppen med en lang række features som fx tokeniserede betalinger, omnichannel-rabatkuponer og gavekort, som kan indløses på tværs af salgskanaler.

Du kan gøre din webshop-løsning endnu skarpere med tilvalgs-funktioner, der øger din online handel. Det fx kan være funktioner, som understøtter mersalg, opsalg og krydssalg, eller som øger din synlighed og styrer hvilket indhold, dine kunder får vist. Du kan tilføje flere fragtmuligheder og funktioner, der optimerer webshoppens performance endnu mere. En mulighed er også et udvide løsningen med en B2B-webshop.

Whitepaper Webshop

7 sikre trin til din nye webshop
I denne e-bog kan du læse om, hvordan vi når sikkert i mål med implementeringen.

Loyalty og marketing automation

Uden marketing automation til effektivt at sende kunder og klubmedlemmer relevante budskaber gennem hele deres kundecyklus går du glip af muligheden for at forbedre både kundeoplevelse og rentabilitet.

For at sikre at du kan udnytte mulighederne, har vi indgået partnerskaber med en række af de bedste martech-udbydere, som kan øge din effektivitet, kundeservice og rentabilitet på alle kanaler.

Du opnår den største værdi, når du bruger data på tværs af salgskanaler. Ved at kombinere data fra din webshop med transaktioner og varereturneringer i dine fysiske butikker kan du fx forbedre værdien af produktanbefalinger og identificere værdifulde kunder.

Billede af Jorden set oppefra

Solid hosting med global rækkevide

Med webshop-hosting i Microsoft Azure er du sikret en oppetid på 99,9%. Vi monitorerer driften af din e-handelsløsning døgnet rundt, og du har adgang til support 24/7/365. Løsningens robusthed kommer dig til gode i perioder med stor ordretilgang som fx Black Friday, så du ikke går glip af salg, fordi din webshops performance er for langsom.

Microsoft Azure tilbyder højhastigheds-hosting i hundredvis af lande. Dermed kan du optimere din online-tilstedeværelse lokalt i hele verden, hvis du ønsker at skalere internationalt.

Portrætbillede af Sales Executive Jonas Myhlius

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.