Webshopintegration

8. august 2015

Webshopintegration fra NaviPartner.

Integration mellem økonomisystem, webshop og fysisk butik

En virksomheds forretningsprocesser skal gerne arbejde sammen, idet dette reducerer en del spildtid og frigør ressourcer. Dette har vi fokus på hos NaviPartner, idet du med NP Ecommerce fra NaviPartner sikres real-time-integration mellem økonomisystemet, den fysiske butik og webshoppen, og på denne måde vil din lagerstatus altid være opdateret. På den måde undgår du fejl, hvilket er til gavn for både dig og dine kunder.

Altid opdateret lagerstatus

Med webshopintegration sikres du altså, at du ikke risikerer at sælge en vare i webshoppen, som allerede er solgt i den fysiske butik, hvilket ellers kunne skabe frustration for kunden og en masse ekstra arbejde for dig. Samtidig sikrer webshopintegration, at du kun skal indtaste data et sted, da bogholderi, butik, webshop og lagerstyring administreres via Dynamics NAV.

Effektiv løsning med kundevenlig webshop

Med en løsning fra NaviPartner er du sikret en meget effektiv løsning. Samtidig vil en webshop fra os indeholde et kundevenligt og salgsfremmende design, idet effektivitet og salg gerne skal arbejde side om side.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Hvis du er interesseret og ønsker mere viden om, hvordan NaviPartner kan hjælpe dig med webshopintegration, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22.
Husk også, at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.