Velafprøvet hardware til din lagerstyring

Vi tilbyder markedets førende hardware til lagerstyring med stregkoder og RFID-tags.

Samsung Galaxy XCover Pro

Galaxy XCover Pro fra Samsung er en mobil enhed udviklet specielt til frontpersonale på lager og i butikker. Enheden er både robust og brugervenlig – ikke mindst på grund af batteriet som kan klare en hel arbejdsdag uden at skulle genoplades.

Galaxy XCover Pro er særdeles alsidig, idet den er både er ideel til lagerstyring med skanning af streg- og QR-koder, og som mPOS med kassesystem og modtagelse af betalinger via chip.

Hent produktark om Samsung Galaxy XCover Pro »

Samsung Galaxy XCover Pro
Håndholdt RFID-læser

Zebra RFD8500

Med RFID-læseren, RFD8500 fra Zebra, kan du enkelt, nemt og omkostningseffektivt forstærke mobile enheder som tablets og smartphones med teknologi til højfrekvent RFID-læsning og skanning af 1D/2D-stregkoder i forbindelse med lager- og statusoptælling.

Via bluetooth sammenkobler du læseren med en kompatibel enhed, og så er du klar. Indsæt din mobile enhed i RFD8500 og brug dem som en samlet enhed, eller læg fx din mobile enhed i lommen og brug RFD8500 som selvstændig enhed.

Hent produktark om Zebra RFD8500 »

Impinj xSpan Gateway

XSpan Gateway fra Impinj er ideel til lagerstyring, varesikring og overvågning af lagerdøre i detailbranchen og dokdøre i produktionsvirksomheder. Løsningen forenkler installation og styring af RFID-læsning og reducerer driftsomkostningerne.

Opsæt læseren i loft eller på væg for at monitorere lagerbeholdningen og spore varernes bevægelse langs en enkelt akse. Læseren kan monitorere op til 93 kvadratmeter. Ønskes et større areal monitoreret, udvides løsningen med flere enheder.

Hent produktark om Impinj xSpan Gateway »

Lagerrum med xSpan monteret i døren
RFID-læser i butik

Impinj xArray Gateway

XArray Gateway fra Impinj er et RFID-læsersystem designet til store lagerstyringsløsninger i detail og produktionsvirksomheder. Enheden leverer monitorering af hver enkelt vares position og bevægelser døgnet rundt.

Opsæt læseren i loftet for at monitorere varernes position og bevægelser langs to akser. Læseren bestemmer positionen inden for 1,5 meter og monitorer op til 139 kvadratmeter. Ønskes overvågning af et større areal udvides med flere enheder.

Hent produktark om Impinj xArray Gateway »

Grå ZD500R RFID Printer med papir i og på hvid baggrund

Zebra ZD500R

Bordprinteren, ZD500R fra Zebra, er lille i størrelse, men rig på funktioner. Printeren er forberedt til Link-OS, hvilket gør den nem at integrere og styre. Den automatiske kalibrering reducerer omkostninger, spild og skift af ruller.

Printeren har kodningsfunktioner til højfrekvent RFID, hvilket giver mange muligheder for anvendelse fx til mærkning og sporing af varer inden for lagerstyring i detailhandlen og i produktionsvirksomheder.

Hent produktark om Zebra ZD500R »

Support på din WMS- og RFID-hardware

Vores hardware er udvalgt, så du kan få mest muligt ud af din WMS-løsning. Ved at købe WMS-hardware igennem NaviPartner er du desuden sikret support med fejlsøgning, udbedring via fjernsupport og mulighed for at låne erstatningsudstyr. Læs mere om krav, garanti og support.

Portrætbillede af Sales Executive Jonas Myhlius

Ring til os på
tlf. 7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.